U kunt altijd rekenen op vakbekwaam personeel!

Over ons

Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf in Berkel en Rodenrijs en hebben meer dan 30 jaar ervaring met ontwerp, aanleg en onderhoud van stijlvolle tuinen in Lansingerland en omgeving. Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of andere beplanting in uw bestaande (bedrijfs)tuin: wij denken graag met u mee en zorgen voor de beste oplossing.

U kunt rekenen op vakbekwaam personeel in uw tuin en ontvangt bovendien garantie op alle tuinwerkzaamheden en beplanting. Kies Rene Snels Tuinstylist voor tuinen met stijl!

Professionaliteit gegarandeerd

Wij zijn lid van brancheorganisatie VHG www.vhg.org. De lidmaatschapsvoorwaarden garanderen onze professionaliteit als hoveniersbedrijf. U kunt er bijvoorbeeld zeker van zijn dat ons bedrijf:

  • goed verzekerd is tegen bedrijfsaansprakelijkheid
  • is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • de Cao voor het Hoveniersbedrijf in Nederland correct toepast
  • de Algemene Consumentenvoorwaarden van VHG toepast

Vertrouwen is een belangrijk begrip in de relatie met onze klanten. Gaat u met ons in zee, dan kunt u rekenen op:

  • vakkundige aanleg of renovatie van uw tuin
  • deskundig advies
  • planmatig onderhoud

Dit wordt allemaal vastgelegd in een heldere, gedetailleerde offerte. U ontvangt deze samen met een exemplaar van de Algemene Consumentenvoorwaarden van Branchevereniging VHG. Deze zijn goedgekeurd door de Consumentenbond en gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

 

René en zijn personeel zijn heel klantvriendelijk en vakbekwaam. Ze werken keurig, weten waar ze het over hebben en geven goed advies. Een goed en fijn bedrijf om mee te werken.

 

Contact Rene Snels Tuinstylist

Bedankt voor uw bericht, wij proberen zo snel mogelijk te reageren.