Een professioneel ontwerp is de basis voor een complete tuin!

Ontwerp

Een professioneel ontwerp is de basis voor een complete tuin waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Misschien heeft al een beeld voor ogen van uw ideale tuin qua vormgeving, beplanting en bestrating? Of heeft u juist nog helemaal geen idee wat u met uw tuin gaat doen? Wij hebben het inzicht, de kennis en ervaring en helpen u graag op weg.

Maak hier uw keuze

– U heeft een bestaande tuin en wilt die graag veranderen
– U heeft een nieuwe woning gekocht en wilt aan de slag met de tuin
– U heeft een kavel gekocht

 

U heeft een bestaande tuin en wilt die graag veranderen

U woont al een aantal jaren in uw huis en wilt de tuin aanpassen aan uw wensen. Of u heeft onlangs een bestaand huis gekocht waarvan de tuin niet helemaal naar uw zin is. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren en samen te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Beplantingsadvies
Misschien bent uw wel tevreden over de indeling van uw tuin, maar niet over de beplanting. Ook voor het beplanten van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres. Afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin, maken wij een beplantingsplan dat uw tuin door de jaren heen alleen maar mooier maakt. Na bespreking en goedkeuring van het plan, kunnen wij de unieke beplanting leveren en planten. Na uitvoering ontvangt een uitdraai op papier van alle beplanting met de belangrijkste kenmerken. Bovendien geven wij 1 jaar garantie op alle beplanting.

Stylingsadvies
Het is ook mogelijk dat u niet helemaal tevreden over uw tuin, maar niet zit te wachten op een ingrijpende renovatie. Laat ons dan een keer langskomen voor een gesprek. Op basis daarvan kunnen wij uw tuin in meer of mindere maten restylen. Soms is een eenvoudige verandering al een verrassende oplossing.

U heeft een nieuwe woning gekocht en wilt aan de slag met de tuin

Als u een nieuwbouwhuis heeft gekocht, kunt u de tuin geheel naar eigen wensen inrichten. Het ontwerp is afhankelijk van de stijl van uw huis, maar natuurlijk nog meer van uw persoonlijke voorkeur, huishoudsamenstelling en leefstijl. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw tuinwensen te inventariseren en te bespreken. Op basis daarvan maken wij voor u een tuinontwerp.

U heeft een kavel gekocht

Natuurlijk bent u druk met het ontwerp en de bouw van uw huis, maar vaak maakt de tuin het huis pas echt af. Wij kunnen tijdens de bouw al aan de slag met uw tuin, zodat u na de bouw meteen van uw huis én tuin kunt genieten. Zou dat niet heerlijk zijn? Onze ervaren ontwerper met zijn vakkundig inzicht komt graag een keer vrijblijvend langs voor een tuinontwerp.

Projectbegeleiding
Beschikt u over een tekening die een heeft gemaakt en heeft u geen idee hoe u nu verder moet? Laat ons dan de uitvoering coördineren. U kunt denken aan het aanvragen van vergunningen, het bestellen van materialen of inschakelen van derden, zoals een stratenmaker, een boomverzorger of elektricien. Natuurlijk kunnen wij het plan ook geheel in eigen beheer uitvoeren.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op via telefoon 06 129 650 62 of neem hier contact op.

 

Geeft goed advies, denkt creatief mee en geeft alle ruimte aan eigen ideeën en voorstellen om deze vervolgens in ontwerp te verwerken. Wij wilden een Engelse tuin en dat is perfect gelukt. René houdt zich aan de gemaakte afspraken en is ook bij de uitvoering van het werk zeer flexibel. Niets teveel om achteraf op eigen verzoek nog allerlei wijzigingen aan te brengen. Tel daar nog het aardige en vakbekwame personeel bij, dan is dit zeker een hovenier om aan te bevelen!

Contact Rene Snels Tuinstylist

Bedankt voor uw bericht, wij proberen zo snel mogelijk te reageren.