Wij denken graag met u mee!

Advies

Wij bieden meer dan alleen het aanleggen van nieuwe tuinen. Eigenaar René Snels heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring en wij onderscheiden ons doordat wij daadwerkelijk met u mee kunnen denken. Heeft u vragen over de beplanting of bent u ontevreden over (een deel van) uw tuin? Wij geven u graag advies en helpen u eventueel een handje bij het doorvoeren van veranderingen.

Beplantingsplan
Voor het beplanten van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres. Afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin, maken wij een beplantingsplan dat uw tuin door de jaren heen alleen maar mooier maakt. Na bespreking en goedkeuring van het plan, kunnen wij de beplanting leveren en planten. Na uitvoering ontvangt een uitdraai op papier van alle beplanting met de belangrijkste kenmerken. Bovendien geven wij 1 jaar garantie op alle beplanting.

Projectbegeleiding
Beschikt u over een tekening die een architect of ander heeft gemaakt en heeft u geen idee hoe u nu verder moet? Laat ons dan de uitvoering coördineren. U kunt denken aan het aanvragen van vergunningen, het bestellen van materialen of inschakelen van derden, zoals een stratenmaker, een boomverzorger of elektricien. Natuurlijk kunnen wij het plan ook geheel in eigen beheer uitvoeren.

Stylingsadvies
Misschien bent u niet helemaal tevreden over uw tuin, maar zit u niet te wachten op een ingrijpende renovatie. Laat ons dan een keertje langskomen voor een gesprek. Op basis daarvan kunnen wij u tuin in meer of mindere maten restylen. Soms is een eenvoudige verandering al een verrassende oplossing.

Enorm tevreden met het geleverde werk! Hele vriendelijke en ijverige mensen die meedenken en afspraken nakomen, geweldig!

Contact Rene Snels Tuinstylist

Bedankt voor uw bericht, wij proberen zo snel mogelijk te reageren.