Door regelmatig onderhoud blijft u genieten van uw tuin!

Onderhoud

Wilt u blijven genieten van uw tuin, dan is het van belang uw tuin regelmatig en goed te onderhouden. Wij hebben veel kennis van bomen, struiken en planten en leveren hoogwaardige kwaliteit inclusief garantie. Bij veel klanten komen wij al jaren in de tuin. Zij vinden het prettig een vast gezicht te ontvangen die hun tuin goed kent en wij denken tijdig mee en spelen in op hun wensen.

Speciale aandacht vragen het snoeien van de beplanting (bomen en hagen) en het onderhoud van het gazon en vijvers. Afhankelijk van de tijd die u zelf beschikbaar heeft om in onderhoud van uw tuin te steken, kunt u kiezen voor een geheel of gedeeltelijk uitbesteden ervan. Vaak is dit ook een mooie gelegenheid om wellicht iets in uw tuin te veranderen aan de beplanting, verlichting of beregening. Wij bieden diverse vormen van onderhoud aan.

Vormen van onderhoud

Jaarrond onderhoud
Werkzaamheden: grasmaaien, onkruid verwijderen, bestrating schoonmaken, gazon onderhouden en snoeien worden het gehele jaar uitgevoerd.

Vierseizoenenonderhoud
Werkzaamheden tijdens een voorjaarsbeurt, zomerbeurt, najaarsbeurt en winterbeurt: onkruid verwijderen, bestrating schoonmaken, gazon onderhouden en snoeien. Als u voor het vierseizoenenonderhoud kiest, is de voorjaarsbeurt gratis.

Specifiek onderhoud
Onderhoud afgestemd op uw specifieke wensen.

Sneeuw ruimen   
Wanneer het heeft gesneeuwd, komen wij op werkdagen langs om uw tuinpaden sneeuwvrij te maken.

Voor al deze onderhoudsvormen kunt u een prijs opvragen of een onderhoudscontract afsluiten. Het is natuurlijk altijd mogelijk eenmalig onderhoud, zoals het snoeien van grote bomen of heesters, te laten uitvoeren tegen een van tevoren afgesproken prijs.

Super tevreden met onderhoud van de tuin! Bij Rene Snels Tuinstylist wordt net iets meer gedaan en dat is voor de klant de kers op de taart.

 

Contact Rene Snels Tuinstylist

Bedankt voor uw bericht, wij proberen zo snel mogelijk te reageren.