Bestaande tuin

U heeft een bestaande tuin en wilt die graag veranderen

U woont al een aantal jaren in uw huis en wilt de tuin aanpassen aan uw wensen. Of u heeft onlangs een bestaand huis gekocht waarvan de tuin niet helemaal naar uw zin is. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren en samen te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

 

Ontwerpkosten
– kleine tuin < 50 m2: € 250,-
– middelgrote tuin 50 < 250 m2: € 375,-
– grote tuin 250 < 1000 m2: € 500,-
– kavel > 1000 m2: in overleg

 

Als wij de tuin ook mogen aanleggen, ontvangt u 35% korting op de ontwerpkosten. Leveren wij het materiaal, dan ontvangt u ook 35% korting op de ontwerpkosten. Kiest u voor een onderhoudscontract, dan ontvangt nog eens 30% korting op de ontwerpkosten. Kortom, de ontwerpkosten zijn gratis als wij uw tuin mogen ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

 

Beplantingsadvies
Misschien bent uw wel tevreden over de indeling van uw tuin, maar niet over de beplanting. Ook voor het beplanten van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres. Afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin, maken wij een beplantingsplan dat uw tuin door de jaren heen alleen maar mooier maakt. Na bespreking en goedkeuring van het plan, kunnen wij de unieke beplanting leveren en planten. Na uitvoering ontvangt een uitdraai op papier van alle beplanting met de belangrijkste kenmerken. Bovendien geven wij 1 jaar garantie op alle beplanting.

 

Stylingsadvies
Het is ook mogelijk dat u niet helemaal tevreden over uw tuin, maar niet zit te wachten op een ingrijpende renovatie. Laat ons dan een keer langskomen voor een gesprek. Op basis daarvan kunnen wij uw tuin in meer of mindere maten restylen. Soms is een eenvoudige verandering al een verrassende oplossing.

Ben super blij met mijn tuin!

Piet

Buurman en buurman B.V.

Contact Rene Snels Tuinstylist

Bedankt voor uw bericht, wij proberen zo snel mogelijk te reageren.